Mustapha Bundu

Thorup: Dejligt at se os vinde på den måde

"Man kan nærmest dele kampen op i to dele," sagde en meget veltilfreds Jess Thorup efter den femte sejr i de seneste seks Superligakampe.

"De første 35 minutter spiller vi rigtig god fodbold, splitter dem ad, skaber chancer og scorer to flotte mål."

"Siden kæmper de med deres værktøjer, og det må vi tage hatten af for. Masser af dueller, andenbolde, dødbolde osv, men der er ikke noget piveri. Vi står godt imod og fighter flot hele vejen igennem, og derfor er jeg også så begejstret for sejren."

"Vi tillader dem ikke nogen chance, kun lidt tilfældigheder efter dødbolde, men ingen egentlige chancer. Spillerne leverer et meget solidt stykke arbejde, og jeg synes, at vores bageste firekæde står fantastisk og forsvarer feltet virkelig godt sammen med midtbanen."

"Og igen viser vi, at vi har en bred og sulten trup. Bjelland kommer ind og får chancen og spiller en fin kamp, Boilesen kommer ud på backen og spiller rigtig godt, Bundu holder lidt længere end vi havde regnet med - men igen, det er en stærk holdpræstation, der sikrer de tre point i dag."

"Drengene kæmper virkelig for hinanden, og accepterer at det er vilkårene i dele af kampen. Det er også et svært underlag, især inde på midten af banen, men vi viser, at vi også har de fighterdyder, der skal til i dag. Det var dejligt at se os vinde på den måde," sluttede Jess Thorup