Thomsen og Fischer jubler

Thomsen: Vi skal ud og kontrollere kampen

"Det var rart lige at komme ind og få de sidste ti minutter i lørdags, så er man ligesom endegyldigt tilbage," siger Nicolaj Thomsen.

Han missede vores to første kampe i 3F Superligaen på grund af den skulderskade, der tvang ham ud af testkampen mod Shakhtar Donetsk den 5. juli.

"Nu har jeg efterhånden prøvet de der afbræk et par gange på grund af skulderen, så jeg ved hvad det handler om, og jeg kender min krop nok til at vide, at det tager den tid det tager, en ti dages tid, før jeg er klar igen. Men jeg er fit og klar nu, og det var som sagt dejligt at få nogle minutter i benene i lørdags."

Thomsen var også i truppen til den første kamp mod The New Saints, men så hele opgøret fra bænken:

"I aften forestiller jeg mig også, at de vil stå lidt afventende og håbe på nogle omstillinger, hvor de måske kan fange os i nogle svipsere. Men ellers bliver det en kamp, vi skal ud og kontrollere, og så skal vi bare spille frit og nyde at spille på en god bane, der passer bedre til vores spil end det tørre kunstgræs derovre. Det skal vi selvfølgelig udnytte," lyder det fra vores 8'er.

Thomsen er foreløbig for 15 europæiske FCK-kampe, og i aftenens 18-mands trup overgås det kun af Pierre (54), N'Doye (50). Pieros (24) og Zeca (18).


>> Find din plads til kampen her - billetter fra 100 kr.