Nicolaj Thomsen
Nicolaj Thomsen

Thomsen inden Randers: Skal bygge videre på forrygende forårspremiere

Oven på sidste søndags formidable forårspremiere går turen til Randers på søndag. Her møder vi rækkens nummer fire, der ligesom os kom godt fra land i 2019, da holdet vandt 3-0 på udebane mod AaB. 

Nicolaj Thomsen, som skød 6-1-festen i gang mod OB, glæder sig til opgaven i Kronjylland.

”Det er altid svært at spille i Randers, og de så stærke ud mod AaB i sidste weekend. Men når det er sagt, så synes jeg, at vi frem for alt skal fokusere på os selv. Og hvis vi kan ramme det niveau, vi viste mod OB i Telia Parken, og som vi har vist i træningskampene, så ser det meget lovende ud,” siger Thomsen. 

>> Vær med hele vejen

”Vi har set vildt stærke ud i opstarten, men man er alligevel altid lidt usikker på, hvor man står, inden de betydningsfulde kampe kommer. At vi så fik overført vores gode takter fra opstarten til sådan en præsentation mod OB, vidner om stor kvalitet i truppen og om, at vi har bygget yderligere på henover pausen. Så på søndag handler det mest om, at vi skal ud og bygge videre på en god følelse og en god stime,” fortsætter Thomsen. 

En ny kamprytme
Han og resten af truppen skal vænne sig til en helt ny kamprytme efter en efterårssæson, hvor vi havde midtugekampe i næsten samtlige uger og nåede op på i alt 36 kampe!  

”Det er lidt specielt, at vi kun har 16 kampe i det her forår, når vi kommer fra et efterår, hvor vi havde over 30 kampe. Så det er noget helt andet nu, hvor vi har fået lidt ekstra tid til at nørde nogle ting ude på træningsbanen og også kan have nogle dage, hvor vi går ekstra til den,” siger Nicolaj Thomsen. 

>> Vi spiller i "vindertrøjen" på søndag

”Vi skal bare være klar hver gang, for vi har god tid til at restituere og god tid til at komme oven på mellem kampene. Omvendt var vi i efteråret inde i en rytme med kampe hele tiden, og så kan det føles nemt bare at ride videre på bølgen, hvis det går godt. Men jeg tror ikke, at det bliver noget problem med en anderledes kamprytme. Jeg synes, at vi ser gode ud, og vi skal bare fortsætte,” siger han.

Dobbelt op på målkontoen
Med 1-0-scoringen i forårspremieren fordoblede Nicolaj Thomsen sin personlige målkonto, som jo blev åbnet med DERBY-målet tilbage i august. Og selvom holdets præstation optager Thomsen mest, så var en god personlig start på 2019 også vigtig. 

”Det var dejligt at komme godt i gang. Som sagt har vi haft en god opstart, hvor jeg også personligt har følt mig godt tilpas. Så det var rart at få det overført til ligaen, og så er det altid dejligt at få scoret – specielt når man som mig ikke får scoret så ofte. Men det, der er vigtigst, er at vi leverede så god en holdpræstation og fik så godt et resultat i forårets første kamp,” siger Nicolaj Thomsen

>> Skal du til Randers? Find tilskuerinformation her