Third Jersey 2021 – READY FOR COPENHAGEN

Vi længes alle sammen efter noget. Vi trænger allesammen til at rejse os fra den hårde asfalt igen. Vi er allesammen klar til at stille op til kamp for vores klub. I tider som disse er sammenholdet det vigtigste vi har.

I dag præsenterer vi sammen med adidas tredjetrøjen for 2021. En trøje til jer, vores elskede og loyale fans, der til trods for et stort afsavn og længsel til tribunerne, holder kulturen, byen og håbet i live.

I mange måneder har Parken været rungende tom og stille. Ingen brøl og slagsange fra fyldte tribuner med håbefulde fans.

Men I er fortsat dem, som får blodet til at pumpe løs i F.C. Københavns sprudlende puls.

I er vores stærkeste kort, og aldrig har jeres styrke og følelser til vores allesammens klub været vigtigere.

>>> Se nærmere på den nye trøje her

Ready for Copenhagen 2021

 

En trøje med masser af liv
Endnu en gang kan vi sammen med adidas præsentere en helt igennem unik F.C. København trøje med mange fantastiske detaljer. Trøjens elementer inkorporeret i logoet, en iøjnefaldende farvekombination og endnu engang en trøje med et helt særligt rygtryk, der samlet giver et levende udtryk, som repræsenterer dynamikken og balancen mellem både Københavns fine og mere kantede sider. 

Kom i Fanshoppen til julestemning og se den nye trøje
Kom ned i Fanshoppen og se den nye trøje samt de mange bud på årets FCK-julegaver.

Trøjen fås til børn (str. 8,10,12,14) og voksne (str. XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL) og koster 549,- for børn og 699,- for voksenstørrelser.

>>> Find din størrelse og se alle detaljerne her