Du finder Telia Replay i VoresKBH.

Telia Replay udvides – se højdepunkter før, under og efter kampen

I foråret lancerede vi i samarbejde med Telia en ny feature i vores apps, som gjorde det muligt for dig som tilskuer at se eller gense nøglesekvenser fra den aktuelle kamp blot få sekunder efter, hændelsen var sket.

”Henover foråret har vi samlet en masse erfaringer og lyttet til ønsker fra fans. Så vi er glade for at åbne yderligere op for Telia Replay,” siger Casper Heiselberg, Head of Digital i F.C. København.

”Fansene har generelt taget godt imod Telia Replay som et ekstra krydderi til liveoplevelsen. Men de har også efterspurgt en større tilgængelighed, hvilket vi nu åbner op for i samarbejde med Telia,” tilføjer han.

Med den nye opdatering bliver det muligt at swipe mellem tidligere kampe, og desuden fjernes WIFI-restriktionen ca. 45 minutter efter slutfløjtet til udvalgte kampe. Dermed kan du gense scoringen, eller tjekke om der virkelig var offside, på vej hjem fra kampen.
 

Du finder Telia Replay i VoresKBH-appen, hvor du også kan se og bruge dit digitale sæsonkort, købe billetter, se live-statistik og forudbestille mad og drikke under kampe.

Derudover findes det i Telia Parken Live appen.

Den nye opdatering er foreløbig kun klar til iOS.

Android-udgivener fortsat under udvikling, men ventes snart at være på plads.

Læs mere om VoresKBH appen her.