VoresKBH app.

Telia Replay - ny funktion i appen

Til pokalderbyet testede vi for første gang Telia Replay i vores apps, VoresKBH og Telia Parken Live. Med den kan du lynhurtigt se udvalgte kampaktioner på din mobil - lige efter de er sket. Og de bliver liggende i en tidslinie, så du lynhurtigt kan gå tilbage og se de tidligere klip fra kampen. 

"Vi har i samarbejde med Telia lavet et stort teknisk arbejde bag denne nyskabelse, så mens selve kampen ikke gik som vi havde håbet, så var det dog dejligt at se, at testen af Telia Replay gik fint," fortæller FCK's Head of Digital Casper Heiselberg og fortsætter:

"Telia Replay komplementerer fodboldoplevelsen ved at du lynhurtigt kan vælge dit ønskede klip, se det og hurtigt vende opmærksomheden tilbage på banen. Vores foreløbige test har vist at det kun tager 8-9 sekunder. Der er derfor ikke længere behov for at vente på reaktionerne via sociale medier om, hvorvidt der fx var straffe eller ej."

Tilbagemeldingerne fra testen var overvejende positive.

"Vi har stort set kun fået positive tilbagemeldinger, men vi tester fortsat til de kommende kampe for at finpudse det hele. Allerede på lørdag mod Randers FC kan du igen bruge Telia Replay, og det kræver kun, at du enten har VoresKBH eller Telia Parken live-app'en - og at du er logget ind på det gratis Telia-wifi på stadion," tilføjer Casper og opfordrer fortsat til at brugere giver feedback, uanset om den er positiv og negativ igennem appen.