Jubel efter Queyrell Tchicambouds sejrsmål

Tchicamboud sendte U19-holdet i semifinalen i Marokko

U19-holdet spillede sig torsdag formiddag i semifinalen i den internationale turnering i Marokko efter en 2-1-sejr over Generation Foot fra Senegal.

Franske Queyrell Tchicamboud scorede sejrsmålet i sidste minut af opgøret, mens Amin Chiakha udlignede til 1-1 kort før pausen.

Amin Chikha og Oliver Højer
Amin Chiakha og Oliver Højer efter 1-1-målet. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Senegaleserne fik udvist deres målmand, Serigne Dior, i tillægstiden efter et hårdt sammenstød med Chiakha, der dog heldigvis kom på benene igen til sidst.

Semifinalen spilles senere i dag, torsdag kl. 17.00, og her venter værterne Mohammed XI Football Academy, der slog Aspire Academy fra Qatar 4-2 i deres kvartfinale, hvor også Sevilla, Strassbourg, Flamengo og Ajax deltager.

Du kan følge kampene fra turneringen i Marokko direkte på arrangørernes Youtube-kanal.