Tak!

Tak!

 

 

Her dagen derpå har vi haft en gang restitutionstræning på Nummer 10, og dagens diskussionsemne var naturligvis gårsdagens oplevelse i Spanien. Selvom det blev til det kun andet nederlag i denne sæson, så var der alligevel masser af godt humør hos samtlige spillere, og vi ser allerede frem til kampen mod FC Barcelona den 2. november i PARKEN.

 

Hele spillertruppen har haft en fantastisk oplevelse i går. Det kan godt være at det rent resultat- og spillemæssigt ikke vil gå over i historien, men menneskeligt var det en oplevelse som alle spillere vil tage med sig.

 

Derfor vil vi også gerne sige et kæmpe tak til de godt 7.000 FCK-fans, der var på plads på Nou Camp i går. Fra vi ankom til stadion klokken lidt over 19 til vi forlod stadion lidt i 24, var i en uvurderlig støtte for os – ja, det var faktisk lidt mærkeligt at opleve SÅ markant en opbakning til et udehold på Europas største fodboldstadion. I har uden tvivl være med til at give F.C. København et endnu bedre ry i Europa efter den præstation i leverede!

 

Selvom der var langt rent fysisk mellem os og jer, så skal i ikke være i tvivl – i kunne høres og ses! Og det var gennem hele kampen til trods for, at vi var i den omvendte verden i forhold til herhjemme, hvor det plejer at være os, der er spildominerende.

 

Det har været nogle mindeværdige dage, og vi ser frem til at fejre endnu flere sammen med jer!

 

 

Med venlig hilsen
Spillertruppen