Den nye Metrostation på Trianglen

Tag metroen til Parken

I dag åbner den nye metrolinje og de nye stationer omkring Parken på Trianglen, Poul Henningsens Plads og Vibenshus Runddel.

Det giver nye muligheder for de tusindvis af FCK-fans, der uge efter uge tager turen til vores hjemmekampe. Den nye metrolinje stopper også ved bl.a. Hovedbanegården og Østerport, så metroen supplerer fint S-tog og regionaltog.

Cityringens 15,5 kilometer lange tunneler forbinder således København H, Indre By, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg. Den har 17 underjordiske stationer, og på to af stationerne, Frederiksberg og Kongens Nytorv, kan du skifte til de hidtidige metrolinjer.

Katja Moesgaard: Et særdeles positivt skridt
De tre stationer i kort gåafstand til Parken glæder COO i F.C.København Katja Moesgaard:

”Den nye cityring-linje gør, at transporten for mange FCK-fans til og fra vores hjemmekampe bliver langt lettere, hurtigere og mere fleksibel."

"Samtidig afhjælper de nye stationer noget af den trafikale belastning, som vores kampe, koncerter og arrangementer i Parken kan medføre. Det er vi også glade for, da vi gerne vil være en attraktiv nabo for alle på Østerbro.”

”Vi er en klub, der gerne vil være med til at hæve livskvaliteten for alle københavnere, og den nye metroring er et særdeles positivt skridt i forhold til en mere bæredygtig udvikling omkring transport i vores by."

"Det hilser vi meget velkommen, og vi glæder os meget over, at cityringen er en realitet,” slutter Katja Moesgaard.

>> Læs mere om de nye metrostationer her

>> Bemærk også at mange buslinjer ændres den 13. oktober

 

Metrokort