Jess Thorup

Stor tak til Jess Thorup

F.C. København takker Jess Thorup for de knap to år som cheftræner for løverne:
 
”Vi skylder Jess en stor tak og respekt for hans arbejde i F.C. København,” siger Peter Christiansen, sportsdirektør i F.C. København.
 
”Han kom til på et af de vanskeligste tidspunkter i klubbens historie og lykkedes med at vinde et dansk mesterskab og bidrage til, at vi igen er i UEFA Champions League efter seks år.”
 
”Ikke desto mindre har både resultaterne og præstationerne i 3F Superliga denne sæson været alt for svingende. Derfor mener vi, at det er tid til at bringe en anden i spil som cheftræner for F.C. København. Selvfølgelig med det formål, at vi resultatmæssigt og præstationsmæssigt løfter os markant i 3F Superliga og samtidig udvikler vores spillestil i den rigtige retning,” siger Peter Christiansen.
 
”Det er altid trist at stoppe et samarbejde, og vi har alle et ansvar, når vi ender her. Derfor forventer vi også, at alle på og omkring holdet bidrager med alt de har, så vi kommer på rette spor i en fart. Vi ønsker Jess alt det bedste fremover og takker for hans indsats for klubben,” siger Peter Christiansen.
 
Den samlede bestyrelse for PARKEN Sport & Entertainment samt alle i klubben takker Jess Thorup for den store indsats.

>> Jacob Neestrup ny cheftræner