Sotirios Papagiannopoulos

Stor opbakning i Herning

Stor opbakning i Herning
Guld og sølv er nu definitivt fordelt, men hverken det eller det sene kamptidspunkt afholder et stort antal FCK-fans fra at tage turen til Herning. Der er kun ca. 50 billetter tilbage til vores fanafsnit, så det bliver et stort og flot fremmøde til at minde ulvene om, hvor skabet skal stå det næste års tid!

Statistisk set har det været meget målrigt i vores indbyrdes opgør: de sidste tre år er der i gennemsnit scoret over 4,2 mål pr. kamp i holdenes indbyrdes opgør.

Scoringsstimer
FC Midtjylland og Esbjerg - som vi møder i de to næste kampe - er de eneste nuværende Superligahold, hvor vi har scoret i alle vores seks seneste udekampe.

Udekampe med mål

Hobro og Vendsyssel er ikke med, da vi ikke har spillet seks udekampe dér - men vi har scoret hver gang i henholdsvis fire og en kamp(e).

Dårlige stimer
Målene i Herning har dog ikke rakt til point i vores seneste fire udekampe derovre, men det er ikke vores værste nederlagsstime. Den er fra 1994-97, hvor vi tabte seks udekampe i træk i Århus!

Den værste stime helt uden point havde vi i Silkeborg, da vi ikke vandt i 8 år fra april 1993 til april 2001 (11 uafgjorte og 5 nederlag).

Stillingen i slutspillet
Nok om dårligt stimer... vi har opdateret tabellen, der kun omfatter kampene i slutspillet:

Slutspiltabel

 

>> Tilskuerinfo FCM-FCK