Ståle: FCM-sejren fortjent, men for stor

"Det var egentlig en ret lige kamp, men det er fortjent nok, at Midtjylland vinder, jeg synes bare sejren er for stor," sagde Ståle efter 0-4-nederlaget i Herning.

"Deres sidste to mål får det jo til at se stygt ud, men inden da mener jeg vi bliver snydt for to straffespark, som kunne have ændret forløbet i slutningen. Men det kan ske."

"Det fungerede fint med vores tre-mands-bagkæde, og i 1. halvleg har de kun den ene chance, de scorer på, hvor Stephan kom for sent. Og efter pausen har de heller ikke mange flere chancer, end målene, så de er effektive og dygtige, når chancerne opstår."

"Vi har flere udmærkede præstationer, men også nogle under niveau. Jeg vil gerne fremhæve Daramy, der får en hel kamp og er meget bevægelig og aktiv, og han fulgte overraskende godt med fysisk gennem hele kampen."

"Vores hold i dag er lidt præget af nogle skader, hvor vi har fulgt sundhedssektorens råd om at spare nogle spillere, der er blevet trukket store veksler på i den seneste tid. Så vores 3-5-2 var primært valgt i forhold til det materiale, vi havde til rådighed i dag, men den del lykkedes som sagt også okay. Generelt kan man vel sige, at præstationen var bedre end resultatet..."