Fodboldfestival

Stor Fodboldfestival for U7-U10 på Frederiksberg

I weekenden den 7.-8. august holder vi sammen med KB, FB og FA2000 en stor fodboldfestival på Frederiksberg for drenge og piger på U7-U10 (årgang 2015-2012).

Fodboldfestivalen afholdes i samarbejde med København LIV, der er vores officielle partner på arrangementet.

Turneringen har fokus på fair play, sjov, fællesskab og leg, og kampene spilles på 5-mandsbaner (40 x 30 meter) på kunstbanerne ved Jens Jessens Vej, hvor alle klubberne hører hjemme.

Deltagerne inviteres blandt F.C. Københavns 49 samarbejdsklubber samt klubberne i DBU København, og prisen er 800 kr. pr. hold. Vi har allerede mere end 60 tilmeldte hold på tværs af alle årgange.

>> Tilmeld dine hold her

Festligt og lærerigt
”Byens børn og unge har haft en svær tid under corona, og også af den grund glæder vi os til at medvirke til dette fine arrangement sammen med de tre store Frederiksberg-klubber, KB, FA og FA2000,” siger Lars Bo Jeppesen, direktør i F.C. København.

”Vi har en lang tradition for at medvirke i forskellige ungdomsturneringer og byde ind med vores ressourcer og erfaringer på både det sportslige og de praktiske rammer omkring festivalen. Men der er rigtig mange gode kræfter i alle klubberne, så det skal nok blive en både festlig og lærerig oplevelse for alle.”

Fokus på fair play
Det er vigtigt, at alle deltagere får en fremragende og sjov weekend, også selv om man ikke bliver blevet topscorer eller vinder alle sine kampe.

Vi vil værdsætte evnen til at være en god kammerat, både overfor eget hold, modstandere, dommere etc. Derfor sætter vi på forskellige måder fokus på fair play og giver blandt andet små anerkendelser til spillere, som viser fair play på banerne.

København LIV
Hovedstadens lokalaviser, kobenhavnliv.dk, er partner på Fodboldfestival.


Leg, sjov og fællesskab
F.C. København medbringer en række aktiviteter i den store Fanzone, som grænser op til stævnebanerne. Der er rigelig plads til at boltre sig og prøve de mange forlystelser undervejs i weekenden.

KB’s restaurant, Granen, og Frederiksberg Hallerne tilbyder et bredt sortiment af mad og drikke, som kan nydes i familieområdet med borde og bænke.
 
Vi håber, at Fodbold Festival vil appellere til hele familien og samle unge og ældre om det sociale fællesskab på Frederiksberg.
 

Kort over fodboldfestival-området