Jens Stage

Stopper endnu en stime?

Tabellen lyver ikke - desværre... med et forspring på 14 point inden de sidste fem runder, så kan FC Midtjylland sikre guldet definitivt ved blot at spille uafgjort torsdag aften.

Statistikken i Herning er ikke med os efter syv nederlag i træk - men indtil i søndags havde vi jo heller ikke tabt til AGF i 10 år, så måske stopper endnu en stime torsdag aften?

Mens FC Midtjylland stort set har gjort rent bord på udebane denne sæson (V15, U1, T0), så har de ikke vundet deres seneste tre hjemmekampe (AGF 3-4, Brøndby 0-0, AC Horsens 1-2). Sidst de spillede tre hjemmekampe i træk uden at vinde var fra december 2016 til marts 2017, og den fjerde i rækken endte med et 1-2-nederlag til FC Nordsjælland.

Holdet
Jesper Hansen har vogtet målet i alle 31 Superligakampe denne sæson, og Alexander Scholz og Erik Sviatchenko har er startet i 30 henholdsvis 29 kampe. FCM har i alt brugt 32 spillere denne sæson, hvoraf 6 spillere dog højst har fået 3 kampe. Til sammenligning har vi brugt 26 spillere, hvor kun 2 (Skov og Sigurdsson) har under 3 kampe.

I søndagens udekamp mod FC Nordsjælland startede FC Midtjylland med

9 Sory Kaba
11 Awer Mabil, 34 Mikael Anderson, 36 Anders Dreyer
40 Jens-Lys Cajuste, 38 Frank Onyeka
29 Paulinho, 14 Alexander Scholz, 28 Erik Sviatchenko, 6 Joel Andersson
1 Jesper Hansen

Frank Onyeka blev udvist i tillægstiden efter sit andet gule kort, og FC Midtjyllands efterfølgende appel er blevet afvist.

Da vi mødte dem i Telia Parken for et par uger siden, havde Cajuste karantæne og blev afløst af Nicolas Madsen, og ellers stillede de samme hold dengang.

TV
Du kan se kampen på TV3+ eller Viaplay.
 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

Der har været under 4,5 kort i 9 af FC Midtjyllands seneste 10 kampe mod F.C. København
-> Total antal kort under 4,5: odds 1,46

F.C. København har fået over 3,5 hjørnespark i 6 af deres seneste 7 udekampe
-> F.C. København over 3,5 hjørnespark: odds 1,55

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.