Ståle Solbakken

Stolt Ståle: Jeg kan ikke forlange mere af drengene

"Selvfølgelig ærgrer jeg mig, når vi var så tæt på, men jeg kan ikke bede om mere fra spillerne," sagde en stolt Ståle Solbakken efter det smalle 0-1-nederlag til Manchester United.

"Alle mand har givet sig fuldstændig, både fysisk og mentalt, og vi formåede at leve med i kampen lige til det allersidste."

"Den første halve time var vi vældigt gode, men så sled vi lidt i det frem mod pausen, men kom stærkt igen i 2. halvleg. De havde nogen chancer, men ikke mange store, og vi har måske den allerstørste selv da Oviedo er helt fri, men så har de også et stolpeskud senere."

"Så de første 90 minutter ret lige, men 1. halvleg af den forlængede spilletid bliverr afgørende, for her er der  stor forskel på holdene."

"Vi kan ikke længere flytte fødderne hurtigt nok, og de får gang i deres hurtige kombinationer, så Kalle må redde os flere gange. Men alligevel klarer vi at komme i den sidste halvleg, hvor vi får nogle dødbolde og der er et par bolden, som går lidt frem og tilbage."

"Så som sagt er det en kæmpe præstation, at vi formår at bevare spændingen til det sidste. Det er nok en af de bedst gennemførte kampe nogensinde, når man tager modstanderens styrke i betragtning."

"De spillede stort set med alle deres bedste spillere i hele kampen, mens vi har en del, der aldrig har spillet på det her niveau før og i den type kampe."

"Men alle gjorde virkelig en ihærdig indsats, og vi har nogle af banens bedste spillere i aften. Stage og Zeca kontrollerede vældig godt, den bageste firekæde stod godt, Jonas var god igen, og Falk var måske banens allerbedste."

"Alt i alt var det virkelig en fantastisk holdindsats og en fantastisk præstation," sammenfattede Ståle.