Jubel efter scoring

Still among the best!

For sjette gang - og for andet år i træk - er vi klar til Champions League-gruppespil!

En helt fantastisk kulisse i Parken på en smuk sensommeraften skabte de helt rigtige rammer til en af de store europæiske aftener i København, og spillerne kvitterede med...

Et drømmehug af Denis Vavro efter 35 minutter bragte de danske mestre i front efter at Raków hidtil havde spillet meget henholdende og trukket tempo ud af kampen. Men vi lod os ikke stresse, og de kom ikke til nogen som helst chancer, når de vovede sig op i den anden ende.

Kort før pausen var det centimeter fra, at Jordan Larsson fordoblede føringen, men tæt under mål styrede han Viktor Claessons indlæg på overliggeren.

Efter pausen kom polakkerne mere aggressivt ud, men kom først til egentlige chancer midt i halvleg, da et langskud tog ydersiden af stolpen.

Kort før ordinær spilletids udløb lykkedes det Lukasz Zwolinski at udligne og skabe spænding til det sidste, men mere blev det ikke til - og med 1-1 er vi videre med sammenlagt 2-1.