Stephan Andersen

Stephan: Var ikke to sekunder om at slå til, da tilbuddet kom

Stephan Andersen havde kontraktudløb ved årsskiftet, men valgte i løbet af januar at skrive under på en ny kontrakt indtil sommeren 2021.

I vores seneste "Podkort fra Portugal" uddyber han sin beslutning om at tage yderligere en periode i København:

"Min førsteprioritet har hele tiden været at blive i København, hvis det var en mulighed," fortæller Stephan over en kop kaffe i træningslejren i Portugal.

"Når det er sagt, så er der selvfølgelig mange forskellige ting, der spiller ind. Jeg kunne godt se mig selv i en anden dansk klub, men så alligevel heller ikke. Jeg har også nogle børn at tænke på, jeg har en kone at tænke på, mine børn de går i skole, så det er også lidt noget geografisk, og der er en masse ting der skal kunne hænge sammen."

"Jeg var også åben for et sidste udlandseventyr, men der følte jeg heller ikke, at det rigtige kom op og vende, så da jeg så fik chancen for at forlænge i FCK - eller rettere skrive en ny kontrakt - så var jeg ikke to sekunder om at slå til der."

"Jeg skal selvfølgelig acceptere den rolle, jeg har på holdet og så alligevel ikke. Jeg ved jo godt, at de to, der er der i øjeblikket, de står foran i køen, men det er jo ikke ensbetydende med, at jeg bare lægger mig tilbage i sofaen og siger, nå ja, jeg er tredjemålmand, jeg behøver ikke at skulle gøre noget som helst."

"For mig handler det om stadig at klø på hver dag, vel vidende at jeg ikke står først i køen. Men om ikke andet så presse de to andre til at blive bedre, og det er måske den rolle, jeg skal påtage mig nu. At få det bedste frem i dem og gøre holdet bedre på den facon. Og samtidig stadig vise til træning, at jeg er en vinder. Altså, jeg her sgu fordi, at jeg vil vinde og gerne vil spille," slutter Stephan.

Du kan høre hele interviewet - og mere keepersnak i "Podkort fra Portugal #4" her: