Stephan: En ekstra motivation

Ståle og trænerteamet har bebudet ændringer på holdet til kvartfinalen mod AGF, og én af dem ligger allerede fast, idet Stephan Andersen vogter målet mod århusianerne.

- Jeg glæder mig altid til at spille, og formen er også fin efter omstændighederne, selv om jeg jo ikke har haft så mange kampe her på det sidste. Men det er nu engang sådan det er, og når det er sagt, har jeg jo heller ikke noget jeg skal ind og bevise. Jeg skal bare levere det, jeg plejer, siger Stephan.

Det bliver Stephans femte kamp i sæsonen. I efteråret stod han i hjemmekampene mod Crusaders, AGF og Silkeborg, og her i foråret stod han i pokalkampen mod B.93. Og alle fire gange har han i øvrigt forladt banen med clean sheet.

- Forventningen til i morgen er selvfølgelig, at vi kan fastholde vores gode statistik på hjemmebane og komme videre til semifinalen. Men der er jo ikke nogen nemme kampe, og det er nok AGF's eneste chance for at vinde noget i år, så det er klart, at de også har noget at spille for og vil komme med 100 % for at vinde. Og i og med at det er en pokalkamp, så betyder det selvfølgelig også noget for mig, hvis vi ikke går videre, for så får jeg højst sandsynligt færre kampe fremover som situationen ser ud lige nu. Så det giver da en ekstra motivation, slutter Stephan, der i december forlængede kontrakten til 2019 og p.t. er noteret for 86 kampe i FCK-trøjen.