Stephan: Der venter en stor opgave

"Det er en stor opgave, der venter os dernede! Vi ved godt, at løbet nok er kørt i forhold til at gå videre, hvis ikke der sker små mirakler. For mit eget vedkommende, så håber jeg selvfølgelig at jeg kan vise, at jeg stadig ikke er for gammel til at kunne være med på det niveau. Jeg glæder mig til at få en kamp og forhåbentlig levere en god præstation," siger den erfarne keeper, der har vogtet målet i 16 europæiske FCK-kampe - senest efterårets tågekamp i Zlin.


"Det er svært at gætte, hvilket hold, de kommer med, men uanset hvad, så bliver vi meget hårdt matchet af dem, så det bliver utroligt svært, og det er helt sikkert lidt af en mundfuld at komme til Madrid. Men det er også en oplevelse," lyder det fra Stephan, der selv har erfaring fra spansk fodbold fra sin tid i Real Betis.

"Det handler om, at vi altid gerne vil måle os med de bedste, og det har vi chancen for her. Vi skal have en god oplevelse og forsøge at tage noget selvtillid med ud af kampen, inden vi skal spille en utrolig vigtig kamp på søndag mod OB," slutter Stephan.

>> Find din plads til OB-kampen her