Stefan Madsen

Stefan Madsen ny assistenttræner

F.C. København har tilknyttet Stefan Madsen som ny assistenttræner for Superliga-holdet. Den 31-årige træner kommer fra en stilling i FCK Talent som Player Development Coach.

“Vi er meget glade for, at Stefan har sagt ja til at blive en del af førsteholdsstaben igen. Vi kender ham indgående og han kender klubben, kulturen og alle omkring holdet, så det er plug and play,” siger cheftræner Jess Thorup.

Stefan Madsen har tidligere været assistent på førsteholdet fra sommeren 2019 til efteråret 2020, mens han også har trænet alle ungdomshold i KB- og FCK-regi fra U12 til U19.

“Stefan er en særdeles talentfuld træner, der først og fremmest er fagligt rigtigt stærk. Som ekstra lag ovenpå det,  har han en stor indsigt i vores unge spillere og transitionen fra talentafdeling til førsteholdet, hvor han vil bidrage med en masse,” siger Jess Thorup.

Ud over Stefan Madsen er Jacob Neestrup også fortsat assistenttræner for Jess Thorup efter Rubén Sellés skiftede til Southampton.

“Jeg ser meget frem til igen at være en fast del af staben omkring førsteholdet. Det er vanvittigt dygtige spillere og stærke eksperter på en række områder, jeg får mulighed for at arbejde med. Det glæder jeg mig meget til,” siger Stefan Madsen.