Status fra Old Boys

Lidt over halvvejs inde i forårsturneringen i den bedste Old Boys række under KBU, er rækken ved at knække over med fem hold, der ligger tæt i toppen, hvor FCK Old Boys indtager 3. pladsen ét point efter AB 70 på førstepladsen. FCK Old Boys er rækkens mest scorende hold, men målene måtte gerne være blevet fordelt anderledes på de forskellige kampe. 13-0 mod Rødovre blev efterfulgt af 1-0 over B.93 og 1-1 mod Skovshoved. Den mindre målkrise blev dog hurtigt løst, da hjemmekampen mod B.1908 blev vundet med de i fodboldsammenhænge usædvanlige cifre 8-5. Mod B.1908 kom FCK Old Boys hurtigt på 2-0, men senere i første halvleg kom B.1908 lige så hurtigt på 3-2. Via 3-3 ved pausen, kom hjemmeholdet hurtigt på 6-3, men under en 10 minutters udvisning til hjemmeholdet reducerede B.1908 til 5-6, og så var kampen åben igen, indtil FCK Old Boys afsluttede dagens målfest med 2 scoringer. Dagens spiller i hvidt blev Per Frandsen med 2 mål og 1 assist, og der var ikke mange stemmer til 4-backlinien.

Kampen efter var en pokalkamp i 2. runde af DBUs' landspokalturnering, hvor hjemmeholdet fra Gundsømagle fik en fodboldlektion på 11-0. Fra den kamp skal nævnes, at Kenny Larsen blev holdets topscorer med 6 mål, heraf de 5 mål i 1. halvleg. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, så halvvejs inde i 2. halvleg blev Kenny ramt af ungdommeligt kådhed i en boldjagt med en uundgåelig "fiber" til følge og har været ukampdygtig siden.

Om det var Kennys fravær eller en lidt for nonchalant indstilling til tingene kan diskuteres, men i hvert fald blev den efterfølgende topkamp mod AB 70 tabt med 1-4, hvor der faktisk ikke var noget positivt at berette om hos FCK Old Boys, så vi nøjes med at anerkende AB 70's indsats og fortjente sejr.

Når holdet er ude til kamp hos modstanderne vækker de gamle løver ind imellem opsigt, og i AB 70 mødte vi et af de yngre hold fra den ene moderklub B1903, men hvor det alene var FCK-logoet, der vakte genkendelsens glæde. Således blev Michael Johansen mødt med nogen skepsis, da han  -  retfærdigvis på forespørgsel  -  kunne fortælle, at han skam har spillet for "det rigtige F.C. København". Da Michael  -  igen på forespørgsel  -  svarede at han skam også har spillet på landsholdet  -  var ansigtsudtrykket på purken ikke til at tage fejl af: "Du lyver" . . .  men han sagde det ikke. Den dag følte Michael sig gammel . . . . men Michael sagde det heller ikke. Sådan er det at møde en fodboldfan, der ikke var født, da tvillingerne i 1993 på Brøndby Stadion afgjorde mesterskabskampen og sikrede F.C. Københavns første mesterskab.

Den seneste kamp for FCK Old Boys var lokalopgøret mod FB, og den helt rette indstilling og gejst hos FCK Old Boys blev fortjent belønnet med en 2-0 sejr efter 2 mål af dagens spiller Peter Decko efter indlæg fra baglinien fra to gange Martin hhv. Johansen og Birn.

Næste turneringskampe for FCK Old Boys er lørdag d. 26. maj i Sundby og tirsdag d. 29. maj hjemme mod de forsvarende mestre fra Vanløse. I pokalturneringens 3. runde venter en hjemmekamp onsdag d. 6. juni mod vinderen af Brøndby - Sundby, så der ligger spændende kampe og venter inden sommerferien..