Stats og facts før lørdagens kamp

Stats og facts før lørdagens kamp

VIGTIG (STATISTISK) VIDEN 
F.C. København har ikke tabt i de seneste 19 Superligakampe. Superligarekorden er 21 kampe i træk uden nederlag, noget F.C. København har præsteret to gange før, mens Brøndby IF har gjort det en gang. 

Der er lavet to selvmål i Superligakampene mellem F.C. København og Lyngby BK, begge er lavet af Lyngby-spillere (Michael Gothenborg og Claus Fallentin). 

Der er uddelt seks røde kort i Superligakampene mellem F.C. København og Lyngby BK, to af dem er gået til FCK-spillere (Lars Højer Nielsen og Mate Sestan). 

Lyngby-træneren David Nielsen er den spiller, der – men otte mål – har scoret flest mål i Superligakampene mellem F.C. København og Lyngby BK. Seks af målene er scoret mod Lyngby, to af dem mod F.C. København. 

Kenneth Zohore er yngste målscorer i Superligakampene mellem F.C. København og Lyngby BK. Han var 16 år og 272 dage gammel, da han scorede i oktober 2010 i F.C. Københavns dramatiske 3-2 sejr. 

Det hurtigste mål der er scoret i en i Superligakamp mellem F.C. København og Lyngby BK er scoret i det 2. minut. Det blev scoret af Atiba Hutchinson i maj 2008, F.C. København vandt kampen 3-1, og Atiba scorede for øvrigt også målet til 3-1. 

De 127 mål der er scoret i Superligakampene mellem F.C. København og Lyngby BK er fordelt 50-77 på de to halvlege. 

Per Poulsen er den ældste spiller til at have fået spilletid i en Superligakamp mellem F.C. København og Lyngby BK, han var 42 år og 97 dage gammel, da han i maj 1995 vogtede målet i en 3-2 sejr til F.C. København. 

F.C. Københavns 39 Superligamål er fordelt på 13 træffere scoret med højrebenet, 12 scoret med venstrebenet og 14 scoret på hovedstød. 

Efter to mål i første halvleg mod AaB, har F.C. København nu scoret flest mål i 1. halvleg. F.C. København har scoret 20 mål i 1. halvleg og 19 mål i 2. halvleg i denne Superligasæson). 

26 af F.C. Københavns 37 Superligamål er scoret fra en position i straffesparksfeltet – men uden for det lille målfelt. Ni mål er scoret fra det lille målfelt og de resterende fire er sat ind fra en position udenfor feltet. 

DATOEN 26. NOVEMBER 
F.C. København har spillet tre Superligakampe på datoen 26. november i Superligaen. Alle tre kampe er vundet. 

1995: Vejle BK 0-1 F.C. København 
2000: F.C. København 4-0 Haderslev FK 
2006: F.C. København 2-1 Randers FC

 Lyngby BK har spillet to Superligakampe på datoen 26. november. Det har også vundet alle deres kampe på denne dato, i 1995 vandt de 3-2 over Ikast FS og 2000 vandt de 2-1 over AB. 


OM DOMMERNE 
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Linjedommere: Lars Hummelgaard og Amir Sabic
4. dommer: Benjamin Willaume-Jantzen
Dommerudvikler: Jørn West Larsen 

Jørgen Daugbjerg Burchardt har dømt 40 kampe i Alka Superligaen, 21 af dem er vundet af hjemmeholdene, ni er endt uafgjort og ti kampe er vundet af udeholdet. Målscoren er 67-40. 

F.C. København har fire gange haft Jørgen Daugbjerg Burchardt som dommer i Alka Superligaen. F.C. København har vundet to af kampene og de sidste to er endt uafgjort. Ergo har F.C. København aldrig tabt med Jørgen Daugbjerg Burchardt som dommer. 

 Jørgen Daugbjerg Burchardt har aldrig dømt en Superligakamp mellem F.C. København og Lyngby BK. 

KARANTÆNE-INFORMATION 
F.C. Københavns strafpoint efter de første 17 runder: 
30 strafpoint, Thomas Delaney 
25 strafpoint, Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
19 strafpoint, William Kvist 
18 strafpoint, Erik Johansson 
6 strafpoint, Andreas Cornelius 
4 strafpoint, Benjamin Verbic 
4 strafpoint, Kasper Kusk 
4 strafpoint, Peter Ankersen 
4 strafpoint, Youssef Toutouh 
3 strafpoint, Federico Santander 

Spillere i karantæne til F.C. København vs Lyngby BK 
 - Ingen 

I sidste weekends 2-1 sejr over AaB fik både Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Erik Johansson et gult kort. Det gule kort til Erik betyder, at han rammer en karantænedag ved det næste gule kort. Zanka er stadig et par gule kort fra sæsonens anden karantænedag. Thomas Delaney kan også komme i karantæne, det sker hvis han får et gult kort for en grov forseelse.  

Gult kort giver 3 (mild forseelse), 4 (middel forseelse) eller 6 strafpoint (grov forseelse). Rødt efter to gule kort giver 13 point i tillæg. Direkte rødt giver 30 point i tillæg. 

En spiller kommer i karantæne, når disse grænser passeres: 
19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148… 

Passeres mere end en grænse, giver det en spilledag for hver grænse der passeres.

>> Spil på kampen med F.C. Københavns officielle bettingpartner Unibet