Statistisk opvarmning til søndagens kamp

VIGTIG (STATISTISK) VIDEN
F.C. København holdt nullet i de fire første Superligakampe mod AC Horsens, og vandt de fire kampe med sammenlagt 5-0.

Lars Jacobsen scorede F.C. København første Superligamål mod AC Horsens. Det var på straffespark i juli 2005. F.C. København vandt kampen 2-0, kampens andet mål blev scoret af Alvaro Santos i 90. minut.

César Santin er den FCK-spiller, der har scoret flest Superligamål mod AC Horsens. Santin har nettet seks gange mod AC Horsens.

Gilberto Macena er den AC Horsens-spiller, der har scoret flest Superligamål mod F.C. København. Macena har lavet fire mål mod F.C. København.

To FCK’ere har scoret med AC Horsens i Superligaen som teenagere. Andreas Cornelius var 19 år og 197 dage gammel, da han i september 2012 scorede i en 1-1 kamp. Thomas Delaney var 19 år og 255 dage gammel, da han i maj 2011 scorede mod AC Horsens, også denne kamp sluttede 1-1.

Den hurtigste scoring i en Superligakamp mellem F.C. København og AC Horsens faldt i det 3. minut. Målskytten var Thomas Delaney, og kampen var selvsamme opgør, hvor Delaney scorede som teenager.

Der er kun scoret et selvmål i Superligakampene mellen F.C. København og AC Horsens. Det blev scoret af Adam Eckersley i april 2009, F.C. København vandt kampen 2-0.

Nabil Aslam og Mads Agesen er de eneste spillere, der er blevet udvist i Superligakampene mellem F.C. København og AC Horsens. Begge spillere blev udvist i Horsens.

Der er dømt ni straffespark i Superligakampene mellem F.C. København og AC Horsens. F.C. København er blevet tildelt syv af de ni straffespark. Martin Vingaard er den eneste, der har misbrugt et straffespark i disse opgør.

Otte ud af de 50 mål der er scoret i Superligakampene mellem F.C. København og AC Horsens, er scoret i det 90. minut (inkl. tillægstid).

DATOEN 18. SEPTEMBER
F.C. København har spillet tre Superligakampe på datoen 18. september, og har haft lidt blandede resultater i de tre kampe:

Dommerudvikler: Michael Svendsen

Peter Kjærsgaard har dømt F.C. København fire gange tidligere i Superligaen. De fire kampe er endt med to uafgjorte og to FCK-sejre. De uafgjorte kampe har begge været mod SønderjyskE (0-0, 1-1), mens de to sejre har været over Hobro IK (1-0) og AaB (2-0).

Peter Kjærsgaard har aldrig dømt et straffespark eller udvist en spiller i kampe med deltagelse af F.C. København.