43 kampe (22 sejre, 11 uafgjorte, 10 nederlag). Målscore: 80-45
heraf 21 hjemmekampe (14 sejre, 5 uafgjorte, 2 nederlag). Målscore: 43-18

40 kampe (20 sejre, 10 uafgjorte, 10 nederlag). Målscore: 71-42
heraf 20 hjemmekampe (13 sejre, 5 uafgjorte, 2 nederlag). Målscore: 40-17

28. juli 2013, FC Midtjylland 1-0 F.C. København (Superliga)
1-0 Petter Andersson (8. minut)
8.759 tilskuere på MCH Arena

Største sejr over FC Midtjylland i Superligaen
13. marts 2005, F.C. København 4-0 FC Midtjylland (Superliga) 1-0 Bo Svensson (20. minut), 2-0 Magne Hoseth (31. minut), 3-0 Michael Silberbauer (50. minut), 4-0 Michael Silberbauer (87. minut)
20.607 tilskuere i PARKEN

Topscorer for F.C. København mod FC Midtjylland i Superligaen
Dame N'Doye (10 mål), Álvaro Santos (5 mål), César Santin (5 mål), Atiba Hutchinson (4 mål), Marcus Allbäck (4 mål), Michael Silberbauer (4 mål), Peter Møller (4 mål) og William Kvist (4 mål).

Straffespark i kampe mod FC Midtjylland i Superligaen
I Superligaen har F.C. København to gange fået straffespark mod FC Midtjylland. Første gang var i maj 2001, hvor Kris Stadsgaards far – Knud Stadsgaard – fløjtede for straffe. Jacob Laursen scorede efterfølgende på forsøget. Anden gang var i april 2006, denne gang var det Álvaro Santos der blev udpeget som skytte, og han sendte bolden i mål bag Anders Rasmussen i midtjydernes bur.

FC Midtjylland er blevet tilkendt tre straffespark i Superligakampe mod F.C. København. Dennis Sørensen scorede på Jesper Christiansen i 2006), og i 2011 scorede både Jakob Poulsen og Mads Albæk på Wiland.

Røde kort i kampe mod FC Midtjylland i Superligaen
F.C. København har fået 4 røde kort i kampe mod FC Midtjylland. De fire røde kort er uddelt til Thomas Rytter (2000, 2-2), Bora Zivkovic (2002, 2-2), Wiland (2010, 2-3) og Claudemir (2012, 4-2).

FC Midtjylland har to gange fået rødt i en Superligakamp mod F.C. København. De to udvisninger har ramt Kristian Bach Bak – før Bak Nielsen – (2006, 3-1) og Erik Sviatchenko (2012, 4-2).

Hattrick i kampe mod FC Midtjylland i Superligaen
F.C. København har scoret et enkelt hattrick i en Superligakamp mod FC Midtjylland. Det var den 19. maj 2011, hvor Dame N'Doye scorede tre mål i en 5-2 sejr i PARKEN. Ingen FCM-spiller har lavet hattrick i Superligaen mod F.C. København.

Vigtig viden inden kampen mod FC Midtjylland
Kampen spilles den 2. marts. F.C. København og FC Midtjylland har aldrig tidligere mødt hinanden så tidligt i et kalenderår.

Hvis Johan Wiland står på mål på søndag, så spiller han sin Superligakamp nummer 130 - det samme antal som Kim Christensen er noteret for.

Yngste målskytte. Rekorden for yngste FCK-målskytte mod FC Midtjylland i Superligaen, deles mellem Zanka (22.08.2009) og Cornelius (15.07.2012) der begge var 19 år og 121 dage gamle, da de scorede deres første mål mod midtjyderne.