Statistik-snak: Hjemme har vi krammet på FC Nordsjælland

Kampe V U T Målscore
Ialt 47 29 10 8 84-45
Hjemme 25 18 5 2 52-20
Ude 22 11 5 6 32-25

12 gange har Ståle Solbakken og Kasper Hjulmand stået overfor hinanden. Seks gange har Ståles tropper vundet, og resten er fordelt ligeligt på uafgjorte og sejre til Hjulmand.

Mens vi ikke har vundet i de seneste syv opgør i Farum, har FC Nordsjælland ikke vundet de seneste ni Superliga-kampe i Telia Parken. Sidst var i oktober 2011, hvor de endte sæsonen som danske mestre.

26 gange har William Kvist spillet Superliga mod FC Nordsjælland. Ingen andre har ligeså mange optrædender i disse opgør, men TK er tættest på med 25 kampe, heraf 15 i FCK-trøjen.

Holdene har kun mødtes én gang i julemåneden. Det var den 9. december 2012, hvor vi hjemme i Telia Parken vandt 4-1. Delaney, Santin (2) og Cornelius scorede vores mål, mens Mikkel Beckmann stod for FC Nordsjællands enlige træffer.

Vi har 5 røde kort, og FC Nordsjælland har ét - og vi er blevet tildelt 8 ud af 10 straffespark i de indbyrdes opgør

Facts før søndagens kamp
Vi har tidligere spillet en Alka Superligakamp på datoen 3. december. Det var sidste år, hvor Rasmus Falk sikrede os en 1-0 sejr hjemme over Randers FC.

Vi har haft 24 spillere i aktion i Superligaen i denne sæson. Robin har med 1.530 minutter spillet samtlige Superliga-minutter, stærkt forfulgt af Michael Lüftners 1.485 minutter. Lüftner har spillet alle Superliga-kampe pånær en enkelt halvleg. Denis Vavro har fået fuld spilletid i alle Superliga-kampe, siden han debuterede. Mikael Antonsson har færrest med syv minutter.

Benjamin Verbic startede inde i alle Superliga-kampe, indtil han fik karantæne for tre kampe siden.

FC Nordsjælland i denne Superligasæson
FC Nordsjælland er på 3. pladsen med 33 point efter 10 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. De er otte point foran FCK på 5. pladsen.

Nordsjællænderne varmede op til søndagens brag i Telia Parken med en sikker 6-0-sejr på hjemmebane over AC Horsens. Sejren var FC Nordsjællands største i Superligaen.

Topscorere:
14 mål, Emiliano Marcondes
12 mål, Ernest Asante
5 mål, Godsway Donyoh
5 mål, Mathias Jensen

Dommerne
Søndagens dommer er 41-årige Michael Johansen. Han er i gang med sin 11. sæson som Superligadommer, og har i løbet af sine 160 Superligakampe dømt F.C. København 23 gange.

Seneste FCK-kamp med Michael Johansen som dommer var i 13. runde, hvor vi hjemme i Telia Parken slog AGF med 4-0. Uros Matic, Benjamin Verbic (2) og Pieros Sotiriou scorede målene.

Linjedommere : Heine Sørensen og Derya Oguz
4. dommer: Benjamin Willaume-Jantzen