Startopstillingen mod FC Anzhi

F.C. København spiller klokken 16.00 mod det russiske hold FC Anzhi i Copa del Sol, der har verdensstjerner som Roberto Carlos og Samuel Eto'o i truppen. Fra La Manga har vi netop modtaget startopstillingen til opgøret. 

Sportsdirektør Carsten V. Jensen har valgt at stille med følgende spillere:

Johan Wiland - Lars Jacobsen, Sölvi Ottesen, Ragnar Sigurdsson, Bryan Oviedo - Martin Vingaard, Christian Grindheim, Claudemir, Pape Pate Diouf - César Santin, Morten Nordstrand.

Status på F.C. Københavns gruppe ved Copa del Sol:
F.C. København vandt som tidligere beskrevet på FCK.dk 1-0 over svenske Kalmar FF på et straffespark sat ind af César Santin. Kampen blev spillet i søndags.

FC Anzhi Makhachkalas første kamp ved dette års Copa del Sol var mandag eftermiddag, hvor de mødte norske Tromsø IL. Men på trods af at både Zuri Zhirkov og Samuel Eto'o fik fuld spilletid, så endte det opgøret målløst. FC Anzhi Makhachkala vandt dog den efterfølgende straffesparkskonkurrence med 4-2, og her var det Eto’o der stod for russernes afbrænder.

Den tredje kamp i puljen ”La Manga A” stod mellem FC Shakhtar Donetsk og Aalesund FK, og denne kamp endte også uden vinder i den ordinære spilletid, da det lykkedes begge hold at score to gange. Også i denne kamp måtte et norske hold se sig besejret i straffesparkskonkurrencen, og dermed er stillingen i ”La Manga A” inden den 2. runde, at F.C. København som det eneste hold har tre point, hvilket er et mere end FC Anzhi Makhachkala og FC Shakhtar Donetsk. Tromsø og Aalesund har et point hver, og sidst ligger så Kalmar FF helt uden point

F.C. København møder Shaktar Donetsk søndag den 5. februar klokken 19.00.