Jens Stage

Stage: Vi skal bevare en form for anstændighed

Jens Stage har i sine foreløbig 45 kampe denne sæson beklædt alle positioner på midtbanen, og torsdag aften i Aalborg fik han en ny rolle som "hængende højrekant" i en 3-4-2-1-formation.

"Det gik fint nok, det er selvfølgelig en formation, som man skal vænne sig til, men det var fint at prøve noget nyt, og jeg synes, det fungerede okay," siger Jens Stage.

"Jeg har forskellige opgaver på de forskellige pladser, men på den position er muligheden for at komme i feltet selvfølgelig større, og jeg skulle måske også have lavet en kasse i Aalborg. Men den lavede Zeca heldigvis, og så har jeg en i banken til på søndag."

Trætte ben ingen undskyldning
"Benene var selvfølgelig lidt trætte, da vi kom hjem fra Aalborg, men det skal ikke være nogen undskyldning. Der venter en altafgørende kamp for os på søndag, og så er det egentlig lige meget, om man har trætte ben eller ej."

Vi skal bevare en form for anstændighed
"En andenplads giver en langt bedre optakt til næste sæson, fordi vi i så fald først skal spille europæisk i midten af september. Men uanset hvad, så tænker jeg først og fremmest bare på at vinde på søndag, så vi bevarer en form for anstændighed over for klubben og fansene!"

"Vi skal helst vinde guld, og hvis det ikke kan lade sig gøre, skal vi som minimum kunne tage sølvet. Men selv om sølv ikke føles som en sejr, så er vi i en situation lige nu, hvor det er det bedste vi kan opnå, og det går vi 100 % efter," slutter Jens Stage