Dame N'Doye

Ståle: Nu kan vi planlægge næste sæson bedre

"Efter forrige søndag mod AGF var det svært at tro på, at det skulle ende med sølv, for vi har haft det svært de seneste kampe med at få fysik og intensitet nok i vores spil. Men set over sæsonen som helhed var det nok det maksimale, vi kunne opnå."

"I dag var de første 20 minutter var okay, men efter Thomsen var ude nogle minutter og blive lappet sammen, så mistede vi momentum og blev dårligere med bolden," sagde Ståle om de første 45 minutter af aftenens opgør, der endte 1-1 efter scoringer af Jonas Wind og Mikkel Rygaard på straffe.

"Efter pausen ændrede vi lidt på taktikken og gik over til at spille med en diamant på midtbanen, da N'Doye kom ind, og det udviklede sig til en åben slagudveksling, men selvfølgelig var det en forløsning, da N'Doye scorede til sidst."

"Han har jo en 'presence' som ingen andre, selv om han kun har trænet halvanden dag med de andre. Men 4-5 kampe i 2020 er selvfølgelig ikke nok, så nu må vi bruge den kommende tid på sammen med N'Doye og sundhedssektoren at finde ud af, om vi skal skrive en ny kontrakt."

"Sejren betyder heldigvis, at vi nu har bedre tid til at planlægge den næste sæson, så det skal vi i gang med at se på i den kommende tid. Men vi har også stadig en europæisk kamp om halvanden uge, og vi har lige fortalt spillerne, at de får fri mandag-torsdag, og så skal de være tilbage på fredag til coronatest, og så træner vi igen fra lørdag."

"De får selvfølgelig nogle individuelle programmer, som de skal følge, men alle trænger til en pause lige nu," sluttede Ståle.