Parkens B- og C-tribuner

Stadig ingen afklaring omkring tilskuere til 3F Superliga-kampe

De politiske forhandlinger omkring den kommende genåbning af Danmark i kølvandet på Covid-19-pandemien blev afsluttet mandag aften uden det gav en afklaring af, hvornår vi igen kan have tilskuere til 3F Superliga-kampene.

I stedet skal der nu dannes en ekspertgruppe, der frem mod midten af april skal se på løsninger for, hvordan man kan åbne for tilskuere til kampene i blandt andet Parken:

”Vi er meget skuffede og forundrede over, hvorfor vi skal proppes ned i en syltekrukke igen. Nu vil man nedsætte en ny ekspertgruppe, der skal se på det, mens SSI har fastslået, at smitterisikoen ved Superliga-modellen er “lav”. Samtidig har vi gennem snart et år igen og igen fremvist vores planer og endda bevist dem i praksis som effektive med 46 kampe uden et eneste smittetilfælde, hvilket man også fra politisk side har rost. Nu står vi med følelsen af, at vi starter forfra og undrer os over, hvorfor den ekspertgruppe ikke kunne have påbegyndt det arbejde for længst, ikke mindst med henblik på, at der er en historisk EM-slutrunde på dansk grund om få måneder,” siger direktør i Parken, Lars Bo Jeppesen og fortsætter:

”Alle klubber, Divisionsforeningen og DBU har løbende leveret - opfordret og uopfordret - analyser, vurderinger og rapporter til partierne og diverse styrelser. Der er brugt millioner af kroner på at holde hånden under branchen og skabe løsninger,” siger Lars Bo Jeppesen.

"Vi anerkender naturligvis, at pandemien er meget alvorlig, men vi er sikre på, at vi kan have tilskuere på en forsvarlig måde, og eksperterne vurderer, at risikoen er lav. Derfor forstår vi ikke, at vi igen skal parkeres på ubestemt tid, selvom vi da glæder os over, at ekspertgruppen nu skal være “hurtigtarbejdende”.

"Fodbold er ikke bare vigtigt som en del af vores kulturliv og folks mentale sundhed, men det er også en branche med en masse arbejdspladser, der er på spil,” slutter Lars Bo Jeppesen.