Ståle Solbakken

Ståle: Vi har sat os i en svær situation

"Vi har sat os i en svær situation inden de to sidste kampe," sagde Ståle efter AGF's 4-2-sejr, som betyder at de overtager andenpladsen i 3F Superligaen.

"Vi har brug for den 2. plads, både i forhold til denne og næste sæson, men det ser svært ud nu, og vi er selvfølgelig alle meget skuffede."

"Den sidste time mod Brøndby og hele kampen i dag bliver meget urolige, og vi får ikke kontrolleret spillet, som vi gerne vil. Det bliver for meget indianerfodbold med frem og tilbage, og så er AGF bare gode på kontraer og standarder. De vader jo ikke i chancer i dag, men scorer på dem de har, og det gør de godt."

"Vi laver to individuelle fejl ved dødbolde, og så scorer de på et langskud næsten fra månen... så hver gang vi er ved at komme ind i kampen igen, så får vi hurtigt en på næsen."

"Men sådan er det. For et år siden fejrede vi et suverænt mesterskab, og for to år siden var det også rigtig svært efter de to forrige år . hvor alt var fryd og gammen. Men du er aldrig bedre end den sidste kamp, og lige nu er hverken jeg eller spillerne gode, vi præsterer under niveau, og det har jeg til syvende og sidst det største ansvar for," sluttede Ståle.