Pressemøde med Ståle og William

Ståle: Vi har altid løftet os i denne type kampe

Der venter hård modstand i Telia Parken, når Atlético Madrid torsdag aften er gæster i Europa Leagues 1/16-finale. Men vores manager Ståle Solbakken tror på, at vi kan levere god modstand mod de stærke spaniere.

"Vi har altid løftet os i denne type kampe på hjemmebane. Atlético er stærke, ja. Men vi glæder os til kampen, og vi er ikke bange for dem," sagde Ståle onsdag eftermiddag på det officielle UEFA-pressemøde i Telia Parken, hvor også William Kvist var med.

"På vores hjemmebane skal vi lave så lidt om på os selv som muligt. Men det ville være naivt ikke at tage nogle taktiske hensyn. Vi prøver at være så tæt på vores eget koncept som muligt, og vi skal ramme den bedste version af os selv som muligt," fortsatte Ståle.

"Vores målsætning for hjemmekampen er, at det stadig er åbent inden returkampen," sagde Ståle, da han blev spurgt om et ønskeresultat. 

Hårdtarbejdende spaniere
Ståle havde også tid til en kort analyse af torsdagens modstander i Telia Parken - et hold som på nogle områder minder om os selv.

"Atlético er et velorganiseret og hårdtarbejdende hold. Alle 11 spillere arbejder lige hårdt - ingen har frihed i det defensive arbejde," sagde Ståle om de spanske modstandere og drog en parallel mellem vores eget hold og Atléticos nylige europæiske historie. 

I sidste sæsons Champions League-gruppespil havde Atlético nemlig det bedste forsvar sammen med os og Juventus. Alle tre hold lukkede kun to mål ind i gruppespillets seks kampe. 

DER ER UDSOLGT TIL KAMPEN, SÅ KOM I GOD TID - KAMPSTART 21.05!