Michael Lüftner

Ståle: Utålmodige og udisciplinerede

"Indtil de scorer til 1-0 spiller vi sådan som vi gerne vil og viser noget af det bedste, vi har vist heroppe de senere år. Men efter det første mål mister vi lidt coolness og er for utålmodige. Vi vil for hurtigt frem og udligne, selv om der er masser af tid endnu, og så holder vi ikke organisationen. Så ser jeg ikke lige hvad der sker i situationen, hvor Boilesen falder ved 2-0-målet, men begge målene virker unødvendige," sagde Ståle efter 0-3-nederlaget i Farum.

"I 2. halvleg går vi over til at spille 3-5-2 og får egentlig meget godt fat og kommer til et par chancer, men så sætter Ankersen os skakmat med sin udvisning. 10 mod 11 er aldrig nemt heroppe, hvor fejl straffes lynhurtigt på det her underlag. Vi gambler stadig og håber at få det næste mål til 1-2, men da de kommer på 3-0, er det bare med at lukke af med en ekstra stopper," sagde Ståle.

"Vi må lære af det her, for vi må ikke reagere sådan, når vi kommer bagud. Udvisningen er decideret udisciplineret af Ankersen, og flere af vores gule kort er også unødvendige. Men vi har før fået røde kort heroppe, så det må vi lære af," sluttede Ståle, der nu har en landskamppause på et par uger før holdet skal i aktion igen.