Andrija Pavlovic

Ståle: Tilfreds med dagens præstation

Ståle Solbakken var tilfreds med præstationen, men naturligvis ikke med, at det ikke bliver til Champions League i denne sæson.

"Vi spiller en god kamp i dag, og vores sidste to hjemmekampe har været gode. Vi skaber vel seks-syv gode chancer, hvor de kun får skabt to chancer - og de får så et mål på deres to chancer".

"Men vi er inde i en fase, hvor spillet er ved at blive bedre, men vi har heller ikke heldet med os, og i dag mister vi måske Santander i et stykke tid, da han fik et problem med det ene ben - men tiden må vise, hvor længe vi skal undvære ham".

0-1 nederlaget på udebane endte med at koste den samlede sejr, men dagens præstation var Ståle Solbakken tilfreds med:

"Overordnet set er jeg tilfreds med dagens præstation, selvom deres mål måske kom til at se lidt for nemt ud. Umiddelbart skulle en forsvarer eller en midbanespiller nok have sparket bolden væk. Havde vi holdt dagens niveau i begge opgør, havde vores kvalifikation måske set anderledes ud. Om dagens kamp kan jeg kun sige, at det var en gennemført god kamp".

Efter dagens exit til gruppespillet i Champions League rettes der fuld fokus mod søndagens Superligakamp mod FC Nordsjælland.