Trænerbænken

Ståle: Spillemæssigt skridt tilbage

"Vi indleder kampen godt og dominerer de første 20-25 minutter med et godt flow i spillet, hvor vi presser dem og kører bolden godt rundt, og selv om vi ikke fik højre side med, gik det godt i venstre side," indledte Ståle sin opsummering af aftenens målløse Derby.

"Så langt er jeg meget tilfreds, men resten af kampen blev meget urolig, hvor begge hold smed mange bolde væk. Der bliver for store afstande i begge hold, så det bliver sværere at forsvare sig, og begge hold har vel 2-3 gode chancer, men formår ikke at straffe de andres fejl."

"Jeg skulle måske have skiftet ud noget før, for flere var ikke helt på niveau. Falk indledte rigtig godt, men havde en offday med bolden, og fik Jonas også for meget spilletid, men han er omvendt en boldfast spiller, man gerne vil have på banen."

"Så efter at jeg egentlig har været godt tilfreds med spillet i de seneste to kampe, selv om vi endte med at tabe, så var det et spillemæssigt skridt tilbage." 

"Vi har stadig alt at spille for i de sidste kampe, og jeg er stadig fortrøstningsfuld, men det er selvfølgelig ikke nok at være gode på bolden, vi skal jo også sparke dem ind. Mo er uheldig i et par situationer i dag, hvor han både kunne spille Stage og Pep fri med keeperen, så der mangler vi lige det sidste."

"Nu må vi tilbage på træningsbanen og arbejdere videre frem mod AGF-kampen på søndag. Med hensyn til N'Doye ved vi ikke rigtig, hvad der er galt, for hans knæ reagerede egentlig fint de første dage efter kampen i Aarhus, men vi ved endnu ikke helt, hvorfor der kom en reaktion på tredje- og fjerdedagen, men det arbejder Boesen og Cosgrave med i øjeblikket."