Jubel efter Viktor Fischers 1-0-mål

Ståle: Skaber mere end forventet - men giver for meget væk

"Jeg er fint tilfreds med vores offensive spil i aften, for vi skaber egentlig mange flere chancer end vi havde drømt om, og også større chancer en forventet," indledte Ståle på pressekonferencen efter aftenens 1-4-nederlag til Atlético.

"Det store minus er, at kampen kunne være omme efter 10 minutter efter nogle kæmpe individuelle fejl. Der kunne vi være døde og begravede, og det er lidt det vi kæmper med i øjeblikket. Vi spiller med stor selvtillid frem af banen, men vi mangler soliditeten i holdet, og mod så godt et hold som Atlético så bliver både de og de store fejl straffet," sagde Ståle og gav et eksempel:

"Efter vi er kommet foran 1-0, får de taget et kort hjørne og slået en bold indover, hvor vi står og snorksover, så to mand er helt fri med Robin og kan heade den ind. Det er simpelthen utilgiveligt, hvis man vil være med på det her niveau. Så skal de spille fejlfrit defensivt for at have en chance."

Ståle blev spurgt, hvor Atlético rangerer i forhold til de andre hold, vi har mødt i Europa:

"De er helt oppe blandt de bedste hold, vi har mødt. Det er et top-top-mandskab, det er der ikke tvivl om. Alle arbejder stenhårdt mod bolden hele tiden, der er ingen der slår op i banen, og de kører helhjertede kontraer langt ind i 2. halvleg," vurderede han.

Med aftenens resultat blev ønsket ikke opfyldt om at kampen ville leve indtil returkampen i Madrid om en uge:

"Nej, vi havde håbet at være i live, men nu er vi stendøde. Hvor det efterlader os i forhold til søndagens udekamp mod Midtjylland, tør jeg ikke umiddelbart sige nu. Men det bliver også et lidt andet hold, vi stiller, og fx måtte Viktor gå ud i dag efter at have mærket noget, og vi vidste godt han var i risikozonen, fordi han ikke har spillet kampe i lang tid. Men lad os se frem mod søndagen," sluttede Ståle.