Hattrick af N'Doye!

Ståle: Mål præger kampe

En veltilfreds Ståle så tilbage på en fremragende kamp af holdet i aften - en kamp, der selvfølgelig også blev præget af N'Doyes hurtige hattrick:

"Ja, mål skaber kampe, og de hurtigt scoringer gav selvfølgelig ekstra selvtillid og betød at vi kunne spare lidt på kræfterne senere i kampen. Vi kunne dog sagtens have scoret flere mål end de fire,men jeg er vældig tilfreds. Vi rammer nok vores topniveau i forhold til hvor vi står lige nu, og al ære til drengene for at vinde den tredje kamp på seks dage," sagde Ståle, men advarede også mod at lægge for meget i den overbevisende sejr.

"Ligesom vi ikke var verdens dårligste hold, fordi vi tabte hjemme til Horsens, så er vi heller ikke verdens bedste hld i dag. Der er stadig meget at arbejde med, og jeg minder igen om, at mange af vores spillere af forskellige årsager kom sent i gang med sæsonforberedelserne."

>> Få to Superliga-hjemmekampe i august inkl. Derby fra 79,- find dit abonnement her

Det gælder også Dame N'Doye, der skrev FCK-historie i aften ved nu at være vores mest scorende gennem tiderne:

"Han har kraft og touch, men mangler stadig noget på det konditionelle. Jeg ved jo, hvordan han normalt holder ferie," smilede Ståle og fortsatte: "Vi sparede ham en halv time i torsdags og også lidt i dag, for vi er nødt til at passe på med ham. Vi er stadig sårbare på forward-positionen, selv jeg har mere ro i maven nu, end da jeg lige var taget på ferie og vi inden for få dage sagde farvel til Santander og fik Pieros og Jonas skadet."

Andreas Bjelland startede inde for første gang i dag og fik også lige et par ord med fra Ståle:

"Med et løbepensum som i dag, kan han jo spille til han er 45," grinede nordmanden, inden han uddybede: "Han er også kommet sent i gang, men det var en perfekt kamp for ham i dag, når vi kommer foran så tidligt. Men han har sin gode pasningsfod og sit overblik, og så skal han også bygge på det konditionelle."

Nu er der fire dage til det går løs igen - torsdag aften er der returkamp mod Stjarnan FC i Telia Parken, og så skal vi til Odense på søndag.