Ståle: Hjemme er vi solide

Efter at det lykkedes F.C. København at vende 0-1 til en flot 5-1 sejr over Lyngby BK, fik FCK.DK en hurtig kommentar fra Ståle Solbakken:

”Vi kan være tilfredse med vores præstationer på hjemmebane, og her tænker jeg på alle hjemmekampene efter at transfervinduet lukkede. Det var ikke godt nok i kampene mod AaB, AC Horsens og Hobro IK, men efter at transfervinduet lukkede, har vi været gode. I kampen mod Brøndby IF havde vi to store chancer inden de scorede, og alt i alt var den kamp en jævn affære.”

Ståle er meget tilfreds med den indsats spillerne leverer på det mentale plan:

”Lyngby BK kom foran på deres første skud på mål, og vi havde på dette tidspunkt skabt fem gode chancer. Men vi viser, at vi har en anden fysisk standard nu, end vi havde i starten af sæsonen, og mentalt gør vi det godt.  Ingen har bebrejdet nogen noget, og vi arbejder alle hårdt for at få vendt tingene til vores fordel, og på hjemmebane er vi solide. Her holder vi to point i snit, og det er godt nok. Det er på udebane, at vi har vores udfordringer.” 

Afslutningsvis glædedes Ståle både over dagens indhop og scoringer:

”Men ellers glædes jeg over tre gode indhop, samt at vi havde en god rytme i holdet – og så fik vi for øvrigt scoret nogle rigtig gode mål i dag!”