Ståle Solbakken

Ståle: Fantastisk præstation!!

"Jeg er meget glad på spillernes vegne, det er en historisk præstation at være i kvartfinale i europæisk hold for et nordisk hold," sagde en glad og stolt Ståle Solbakken efter den fantastiske 3-0-sejr over de tyrkiske mestre.

"En kvartfinale vægter meget, meget højt for mig i FCK-historien, men det er bare synd, at der ikke er flere, der har fået lov til at tage del i det live. Det tager måske lige den sidste eufori."

"Det gør ondt at tænke på, hvordan 30.000 på tribunerne ville have haft det, når vi kørte bolden rundt i rækkerne i de sidste minutter. Det er synd for fansene, men også for drengene, at de ikke fik den hyldest og fejring, de fortjente."

"Men jeg er til gengæld meget glad for, at kampen udviklede sig sådan, at vi ikke blevet sat under pres til sidst. Det er en helt fantastisk præstation af holdet i dag."

Nu venter der en kvartfinale i Köln mandag aften, sandsynligvis mod Manchester United. Og Ståle havde allerede været i kontakt med sin landsmand, Ole Gunnar Solskjær, og til stor fornøjelse for pressen tog han simpelthen sin mobil frem og læste op af deres sms-korrespondance her til aften!

Herefter lagde han ikke skjul på, at de bliver en meget svær modstander, hvis de som forventet ikke smider 5-0-føringen fra den første kamp mod LASK senere i aften.

"Det, som de har vist efter coronapausen har været meget imponerende. Havde vi mødt dem i august, havde vi nok haft en bedre chance, men det bliver en stor oplevelse, især for vores unge spillere. Det kan blive en sjov kamp, men også en styg kamp, hvis de spiller sig helt ud. Det er altså nr. 3 i Premier League, som ikke har tabt i lang tid, og som slog LASK 5-0 med sit B-hold, så... jeg kan ikke høre Champions League-hymnen i det fjerne," smilede Ståle med henvisning til, at Europa League-vinderen kvalificerer sig til Champions League næste sæson.

Men lad os nu bare hvile lidt på den lyserøde sky i aften og drømme søde drømme - det trænger vi til efter den her sæson!