Kalle Johnsson

Ståle: Fantastisk 2. halvleg, bortset fra 3-4 minutter

Efter kampen var Ståle især tilfreds med vores stærke 2. halvleg, men mindede også om, at et par defensive fejl kunne have kostet os sejren:

"Første halvleg blev meget ujævn, hvor ingen af holdene rigtigt fik initiativet, og Brøndby var dygtige til at udnytte kontramulighederne, når vi mister bolden på de forkerte tidspunkter. Men jeg er meget tilfreds med 2. halvleg, hvor vi spiller en fantastisk kamp - bortset fra 3-4 minutter, hvor vi giver Brøndby flere store chancer, så de også kunne have afgjort kampen."

"Zeca og Falk kom godt i gang før pausen, men vores højre side var for død, og kombinationerne med angriberne kom heller ikke i gang. Måske var det for stor en kamp for Mo, men han skal nok komme i gang igen, men Pep Biel gik bedre med i kombinationerne, da han kom ind, og Varela kom også bedre med i spillet."

"Jeg er især tilfreds med den måde, vi efter pausen varierede vores angreb mellem at køre over fløjene og lave kombinationer over midten, men så har vi lige nogle minutter, hvor de får nogle store chancer, hvor Kalle må redde os. Ellers kunne vi lige så godt have stået med et 1-2-nederlag her bagefter."

"Til gengæld kommer vi stærkt igen, og Mudrazija laver igen et godt indhop, der banede vej for sejrsmålet. Han kom også ind i et kvarter i Schweiz, hvor han var helt outstanding, og i dag får han nogle få minutter, men når at blive kampafgørende med assisten til Viktor."

"Viktor var lidt tvivlsom før kampen i dag, fordi han fik et smæld til træningen i går, så Thomsen holdt sig klar. Men Viktor ville bare spille i dag! Og jeg tror, at det første mål havde betydning for, at han også scorer det andet til sidst."

"Jeg var dog lidt i tvivl om, hvem der scorede det første, for han var jo ikke med i jublen... til gengæld nåede han vist at hilse på de fleste fans rundt om på tribunen på sin egen lille jubeltur! Han har haft svært ved at score denne sæson, men han er ingen primadonna og har altid arbejdet hårdt, fulgt taktikken og passet sit defensive arbejde, så derfor har jeg aldrig haft i tankerne, at han skulle af holdet," sluttede Ståle.