William Kvist, FC Krasnodar-FCK

Ståle: Et step op

"Det var en hård kamp i dag mod en god modstander, men vi skaber flere chancer i dag og har vel en 4-5 store muligheder. Den første halve time var tempoet højt og begge hold stod meget kompakt, men efterhånden åbnede kampen sig. De fik nogle store chancer, og det gjorde vi også, så det var ikke en typisk 0-0 kamp. Vi fik vist, at når vi kom op i fart, så kom vi også til chancer og afslutninger. Alt i alt mange fine kombinationer, meget fint spil og mange spillere viste sig fint frem," sagde Ståle efter kampen.

William Kvist så også flere fremskridt i forhold til de seneste kampe:

"Jeg vil næsten kalde det en super generalprøve. En kamp i et godt tempo mod en god modstander, hvor vi holder nullet og selv skaber chancer. Vi har både perioder, hvor vi bliver spillet lavt og løber meget efter bolden, og også perioder hvor vi kontrollerer kampen godt og får kombineret godt. Især i 2. halvleg har vi også nogle gode kontraer, og det er sjældent vi mister strukturen i holdet, for vi kommer hurtigt på plads. Så er jeg tilfreds, selv om der stadig er noget vi skal arbejde med," sagde anføreren, der var en af dem, der fik alle 90 minutter på banen i dag.

Robin Olsen glædede sig både over indsatsen og at han holdt nullet:

"Jeg synes, vi spiller udmærket, så jeg er fint tilfreds med kampen, og giver altid en god følelse med et clean sheet før Champions League-kvalifikationen. Sidste kamp var lidt speciel, fordi banen var ret lille, men i dag leverer vi en fin indsats," sagde Robin, der et par gange måtte i aktion og afværge et par gode russiske tilbud.

De kommende dage
Torsdag morgen træner holdet tidligt, for om formiddagen er der afgang mod Wien, hvorfra man flyver tilbage til København. Fredag er fridag, lørdag møder alle ind og træner individuelt efter behov. Søndag og mandag er der normal træning kl. 10.30 henholdsvis 11.00, inden man tirsdag flyver til Slovakiet.