Ståle Solbakken

Ståle: En stor udfordring

"Dynamo er nok det bedste hold i gruppen og må på hjemmebane være favoritter i morgen, så det bliver selvfølgelig en stor udfordring for os," sagde Ståle inden onsdagens træning på det store Olimpiyskiy Stadion i Kiev.

"Det bliver som altid en balance mellem at være opmærksomme på modstanderens styrker og samtidig spille vores eget spil. Det kræver, at vi er disciplinerede og løbestærke, ligesom i vores to første kampe i gruppen."

"Vi kommer sikkert under pres i perioder af kampen, som vi skal forsøge at stå imod, og desuden må vi engang imellem udfordre, når vi har bolden."

"Vi leverede en stor indsats sidst vi var hernede i 2014 og spillede 0-0 mod Dnipro, men det kan ikke bruge til andet end et godt minde fra det her stadion. Det er første møde med Dynamo, men vi har en god relation til klubben fra salget af Benjamin Verbic, som foregik på en fin måde dengang."

"Han er naturligvis en af de spillere, vi har stor respekt for. Han er stærk en mod en og god med både fødder og hovedet, og vi har fulgt ham hernede og kan se, at han har fortsat den udvikling, han gennemgik allerede mens han var hos os," sluttede Ståle.