Ståle efter nederlaget til NK Maribor

- Vi spillede i en frygtelig varme, det krævede vandpauser undervejs, og vi var præget af, at de var længere frem i deres forberedelser – de skal allerede spille Europa Cup i næste uge. De var hurtigere på bolden, de virkede kvikkere end os og mere oplagte, og de begik ikke så mange fejl som os. Vi mistede bolden i ugunstige positioner, vores offensive spillere mistede bolden, hvor vi ikke skal miste bolde – og det gav nogle kontraer imod os. 

- Nogle af spillerne er fysisk stadig ikke helt klar, de har ikke helt det niveau der kræves her, men det må vi arbejde videre med. Vi vidste, at Mussis er et stykke fra sin optimal fysiske form – det ser vi også til træning – og så bliver det svært under så varme forhold som i dag. 

- Både Youssef, Nicolai og Rurik har kæmpet med skader. Rurik fik en halv time, havde lidt smerter, men det gik OK. Nicolai tvang vi gennem 45 minutter, det er vigtigt han får spillet kampe igen, selvom han havde ondt i anklen. Det var heldigvis ikke noget med fiber, bare anklen. 

- Derudover, så gjorde de tre midtstoppere generelt et fint indtryk. Daniel var god i første halvleg, Marvin leverede et godt indhop, Corner har kontrol på sin form og var det to solide keeper præstationer. 

- Det var ikke nogen overraskelse for mig, at det ville blive svært i dag, og det er nok godt for os, at der er flere træningskampe, for vi skal have alle integreret på holdet. Vi har to gode kampe mere, før det går løs – og så har vi jo også mange træninger. Det skal nok blive godt, men der er ikke nogle træer der vokser ind i himlen. Vi må tage hensyn til, at der er nogen der skal kæmpe lidt med kulturen og nye måder at spille på – og nogle halter stadig lidt efter på den fysiske form – men det er normalt og det kommer. 

- Og så skulle De Ridder og Delaney gerne få nogle spilleminutter næste gang.