Benjamin Verbic

Ståle: Dobbelt skuffelse

"Det er kedeligt, det der sker, det er kedeligt for vores klub og for fodbolden generelt. Jeg vil godt beklage på vegne af F.C. København, og som Anders (Hørsholt, red.) siger, så skal vi finde de skyldige via politiet eller via egne fans. Det virkede en smule planlagt, som om en gruppe havde sat sig selv i scene, og jeg håber der tages hånd om de skyldige," sagde Ståle om de uacceptable uroligheder, der skæmmede kampen.

"Blandt spillerne er der en dobbelt skuffelse, dels over vores præstation på banen, men også over vores tilhængeres opførsel. Ingen vil jo have den type opførsel på stadion," understregede Ståle.

"Selv er jeg mest frustreret over 2. halvleg. Brøndby kom godt ud i 1. halvleg, men vi kom godt igen efter det første kvarters tid, men i 2. halvleg har vi ikke spilstyrken til at udnytte deres boldtab, og de huller der er hos dem. Samtidig dæmmer vi ikke godt nok op for dem, de kommer til for meget omkring vores felt, og der er – udover Robin og de to midtstoppere – ikke de store lynspunkter. Vi er stadig et stykke fra at være, hvor vi skal være. Det er dog ikke helt sort, vi er klar til europæisk gruppespil igen, men i Alka Superligaen ville vi gerne have haft 3-4 point mere."

"Brøndby IF gennemførte kampen meget bedre end os i dag, og det er ikke så meget selve målet, der bekymrer mig, for den slags kan ske. Men vi skaber ikke selv chancer, og vi holder ikke godt nok fast i bolden. Vi skal have spillet til at fungere bedre, og vi skal blive bedre som hold. Det kommer vi til at arbejde med på træningsbanen – der skal arbejdes stenhårdt hver dag!" sluttede Ståle.