Ståle: Den gamle sang om brændte chancer

Ståle: Den gamle sang om brændte chancer

Efter en tidlig føring på et Youssef Toutouh-mål dominerede løverne massivt den første semifinale mod Esbjerg, og midtvejs i 2. halvleg havde man haft chancer nok til både 2-0 og 3-0.

I stedet udnyttede Esbjerg deres første rigtigt farlige angreb i kampen, da indskiftede Mick van Buren headede udligningen ind. Selv om hjemmeholdet kom godt igen og fik skabt flere chancer til at fremtvinge en afgørelse, så endte det med remis.

- Det er lidt den samme gamle sang, vi har sunget før, konstaterede Ståle efter kampen. - Vi er et af de hold, der lukker færrest mål ind, og vi skaber også rigtig mange chancer, men formår ikke at omsætte nok af dem.

- I dag dominerer vi kraftigt og skaber meget gennem næsten hele kampen, både før og efter deres mål. Jeg synes, vi spiller en flot kamp, hvor der er meget bevægelse og fremdrift i holdet, men vi skulle jo have afgjort det før de kom på 1-1. Og jeg vil ikke bebrejde nogen noget, for ingen brænder jo med vilje, tilføjede Ståle.

Om to uger er der returopgør i Esbjerg, og Thomas Delaney er fortrøstningsfuld midt i skuffelsen over at det kun blev til 1-1 i dag:

- Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, og selv om 2. halvleg måske ikke er lige så god, skaber vi vel 2-3 chancer, som bare skal være der. Men jeg er sikker på, at vi nok skal ordne dem i returkampen.