Ståle Solbakken og Mikael Antonsson

Ståle: Alle arbejder stenhårdt

“Selv om statistikken er god, har vi sjældent haft det nemt mod SønderjyskE, og jeg tror vi kan forvente en kamp af samme type som når vi møder Horsens med en masse dødbolde ind i vores felt, som vi skal stå imod. Men vi går altid på banen for at vinde, og det gør vi også på søndag,” fastslår Ståle.

“Med et pointgennemsnit på 1,5 i Superligaen, er vi langt fra de ca. 2 point pr. kamp, som vi havde forventet. Ellers havde vi kun været et par point efter topholdene her i efteråret, hvor vi både spiller Superliga og europæisk. Siden den forrige landsholdspause har vi generelt leveret gode præstationer, bortset fra udekampen i Lyngby, men problemet er, at vi ikke har fået nok point ud af det."

"Nu har vi haft en ny landsholdspause, og det tror jeg har været godt for nogle af dem, der har spillet rigtig meget. Det var jo f.eks. aldrig planen, at Lüftner og Vavro skulle spille så meget, som de har gjort, men det har været nødvendigt på grund af Eriks og Boilesens skader. Men nu har de haft nogle fridage og fået tingene lidt på afstand, og der er en enorm dedikation og motivation fra alle i og omkring truppen til at blive ved med at arbejde stenhårdt og forbedre den situation, vi står i.”

Nicolai Boilesen, der har måtte udgå i Horsens med en forstrækning, når ikke at blive klar til udekampen i Haderslev, men det går fremad, og Ståle håber, at han bliver klar til at tage med til udekampen mod Moskva i den kommende uge.