Ståle: 1. halvleg var god

Ståle: 1. halvleg var god

Ståle Solbakken: Jeg tror da at spillerne havde en god fornemmelse
- Første halvleg var god, mens anden halvleg nok mest er præget af fight og sikre løsninger. Vi står godt defensivt i hele kampen, og jeg tror da at spillerne havde en god fornemmelse af, at det nok skulle lykkes at køre sejren i hus.

Hjalte Nørregaard: Vi er klart bedst i 1. halvleg
- Der er en god intensitet i kampen. Vi kommer godt over fløjene, og ligger et fint tryk på AGF, og så er det rigtig godt at få Morten Nordstrand i gang med en scoring. Vi er klart bedst i 1. halvleg, og det ville da være godt, hvis vi snart kan spille to gode halvlege. Men med sejren i dag, så har vi da fået lidt arbejdsro frem mod de næste kampe.

Jesper Christiansen: Det begynder at se bedre og bedre ud
- Vi har haft en rigtig god træningsuge. Vi har jo fået en del nye spillere i truppen, men alt i alt, så synes jeg det begynder at se bedre og bedre ud.

Thomas Kristensen: Det er sådan ”lige ved og næsten”
- Det var svært at åbne AGF’s forsvar op, og de ligger jo med næsten hele holdet trukket tilbage, og så kun med Graulund fremme. Offensivt så virker det som om, at det er sådan ”lige ved og næsten” ved den sidste aflevering. Det positive er vores 1. halvleg, hvor vi spiller rigtig flot og hvor vi styrer alt spillet.

Morten Nordstrand: I dag fungerer alt fint i 1. halvleg
- Vi arbejder hårdt med at den sidste beslutning også er rigtig, så vi kommer frem til nogle flere chancer og får scoret nogle flere mål. I dag fungerer alt fint i 1. halvleg, hvorimod der i 2. halvleg bliver taget nogle forkerte beslutninger på nogle forkerte tidspunkter. Måske målene kommer hvis vi i visse situationer er mere cool, og fx holder på bolden et halvt sekund mere. Men nu fik vi jo 3 point i dag, og det er trods alt det vigtigste.