Sponsor-podcast: Alex Rasmussen om Leader's Week

FCK's sponsordirektør Alex Rasmussen fortæller i denne podcast om de mange indtryk han fik med fra Leader's Week i London sidste uge. Ca. 3.000 deltagere fra klubber, organisationer og brands i hele verden var samlet til konference på Stamford Bridge for at tale og høre om cases og tendenser inden for bl.a. sports-marketing, sponsorater, aktivering, content, digital udvikling m.m.

- - - - - - - -

Fik du hørt vores tidligere sponsor-podcast?

Juni 2018: Sponsor-podcast med Sophie Morris
På FCK's halvårlige sponsormøde i juni var Sophie Morris på podiet sammen med Alex Rasmussen og holdt oplæg om sponsor-aktivering, og bagefter uddybede hun nogle af sine tanker. Podcasten er på engelsk og rundes af med et kort resumé på dansk.


April 2018: Introduktion til hvordan FCK arbejder med sponsorater
Alex Rasmussen fortæller om sin salgsorganisation og hvordan F.C. København arbejder med salg og sponsorater - samt hvorfor og hvordan klubben vil stille viden og erfaringer til rådighed for andre. Ikke kun i fodboldverdenen, men bredt set inden for sport, kultur og events.


November 2017: FCK's halvårlige sponsormøde med oplæg fra samt dialog med repræsentanter fra klubbens ledelse og sportslige sektor.