Mohamed Daramy

Spillerreaktioner: Vigtigt med to overskydende mål

Mohamed Daramy
"Det var selvfølgeligt dejligt at score igen, specielt her i Telia Parken, hvor der er en rigtig god stemning. Men også godt, at når man scorer, at det så er et vigtigt mål. Nu de havde fået et udebanemål, så er det meget bedre at tage derover med 3-1. Om mit mål kan jeg kun sige, at det var et flot opspil, flot chippet over forsvareren af Santos - og så ramte jeg den ganske glimrende."

Jens Stage
"En vigtig sejr for os, men desværre formåede vi ikke at spille til nul. Men vi vinder med to overskydende, og det er udemærket mod et heroisk kæmpende forsvar. Så dejligt at vinde, og som sagt, så var det vigtigt at vi vandt med to mål."

Rasmus Falk
"Det sidste mål var selvfølgelig vigtigt, og generelt havde vi jo de chancer, vi skulle have. De kom så på 1-1, men vi fortsatte med at presse - men det var ikke nemt mod et hold med 11 forsvarere. Jeg er tilfreds med antallet af chancer vi skabte, men vi skulle have scoret flere mål. Vi skal dog passe på deres omstillinger, og vi skulle ikke have givet dem muligheden for at komme på 2-2. Men ros til dem, de var effektive - for på to skud fik de et mål og et skud på stolpen, så vi skulle have været mere påpasselige. Når det er sagt, så er vi dog glade for 3-1-sejren."

Pieros Sotiriou
"Jeg er glad! Det var en rigtig sejr, og vigtigt at vi vandt med to overskydende mål. Vi havde overtaget i spillet og skabte nok chancer - men så pludselig fik de en kontra, og så stod den 1-1. Men vi fortsatte frem af banen i 2. halvleg, vi skabte stadig chancer og samtidig havde de næsten ikke nogen chancer. Men 3-1 er et godt resultat, det giver gode muligheder for gruppespil. En stor tak til vore fans for opbakningen - og så skal vi ellers have fokus på søndagens kamp."