Robert Skov

Spillerreaktioner: Stærk holdindsats sikrede de 3 point

Jonas Wind
"Jeg synes, at vi overall spillede en rigtig god kamp, og det er naturligvis dejligt at tage herfra med en sejr og de tre point. Vi har haft det lidt svært her heroppe, så at vi vinder - og ikke bare vinder, men vinder 3-0, er naturligvis rigtig godt".

Viktor Fischer
"Vi skulle lige bruge et mål, før vi rigtig kom i gang. Men efter 1-0 synes jeg vi satte os på kampen, både fysisk og via vores boldomgang. Nu har jeg jo været med til at forsøge at vinde heroppe nogle gange, men har hidtil kun fået uafgjorte med hjem, så jeg er naturligvis glad for sejren. Vi leverede en stærk holdindsats, og jeg synes, at vi bliver bedre og bedre for hver kamp vi spiller. Afslutningsvis vil jeg også lige ønske Ståle tillykke med den første sejr heroppe i lang tid... (sagt med kækt smil, red.)".

Robert Skov 
"Det er godt, at vi bare fortsætter med at vinde, og det gjorde vi efter en rigtig stærk kamp af hele holdet. Alle kampe er jo vigtige lige nu, så at vi snuppede de tre point er naturligvis godt. Det er selvfølgelig fedt at få scoret, men lad mig uddele ros til Jonas - han spillede en fantastisk kamp for os, og hans assist til både Viktor og mig er jo af høj klasse".

Stephan Andersen
"Det var godt at få brudt forbandelsen heroppe - og få endnu et clean sheet. Men jeg synes vi vi spillede en god kamp, og vi fik den sejr heroppe, som vi havde brug for. Vi var gode til at holde fokus - og det sikrede os de tre point".