Spillerreaktioner: Skønt atter at vinde i Aarhus

Jens Stage
”Det er dejligt at stå med tre point igen, og skønt at have vundet to sejre i Superligaen efter landsholdspausen. Så jeg er tilfreds, det er godt at tage tilbage til København med en sejr, for sådan skal det være”.

Karl-Johan ”Kalle” Johnsson
”Ja, jeg havde et par gode redninger, så jeg har selvfølgelig en god følelse lige nu, for det er jo skønt at hjælpe holdet til sejr – og endda en sejr på udebane, for jeg synes, at det er lidt tid siden, vi sidst vandt ude. Om den sidste store redning kan jeg sige, at jeg havde en god reaktion og så endte rebound’en heldigvis tæt på mig, og så skulle jeg bare sørge for, at holde den væk fra målet”.

Viktor Fischer
”Det er skønt atter at vinde i Aarhus, og godt at have to sejre efter landsholdspausen. Jeg synes vi ser stærkere og stærkere ud, der er meget at bygge videre på, men vi mangler stadig at tage skridtet fra 60 til 90 gode minutter. Men vi har som sagt to sejre i Superligaen og en uafgjort i Kiev efter landsholdspausen, så jeg synes i den grad, at vi kan holde hovedet højt”.

Sotirios Papagiannopoulos
”Endnu en god sejr, og en sejr der kom i land takket være rigtig meget fight. Det her var måske ikke vores bedste kamp, men vi fightede og ender med alle tre point. Det er godt. Og så var det selvfølgelig også godt, at vi havde fået Dame N’Doye tilbage”.